Over ons

Maak kennis

Na 27 jaar ervaring en eigenaar te zijn geweest van verschillende succesvolle restaurants, zijn we een nieuw concept gestart in de regio Zuid-Holland, Nootdorp. 

Door het all-you-can-eat concept, in combinatie met het serveren van heerlijk gegrild vlees “aan de tafel” zijn wij één van de weinige restaurants die dit concept hanteren. Bij Casa Rodizio willen wij de klant het authentieke “Brazilian grill” gevoel meegeven. Heerlijk genieten van het eten in combinatie met een exclusieve sfeer! 

Onze locatie is ook geschikt voor grote groepen, bedrijfsuitjes of speciale gelegenheden. Neem contact op voor de mogelijkheden en wij zorgen voor een fantastische avond!

Wat is rodizio?

Rodizio in Brazilië is zelf gelijk als het Europese all-you-can-eat concept. In de meeste delen van de wereld verwijst “rodizio restaurant” naar een steakhouse-restaurant in Braziliaanse stijl. Klanten betalen in een rodizio restaurant een vaste prijs en de obers brengen “samples” van het eten naar elke klant. Dit proces gaat net zolang door totdat de gasten aangeven, genoeg te eten hebben gehad. 

“Genoten van een heerlijke avond."

"Gister heerlijk gegeten lekkere vers gegrillde vlees en het was niet duur top !"
Ronald Draagman - Google review